家族と友達で楽しむミシガンの春夏秋冬
スポンサーサイト

一定期間更新がないため広告を表示しています

| | - | - | - |
軽い食パン lean bread loaf


アップが遅くなりましたが、HBパン。見事まともな食パンを焼くことに成功しました!前回のレンガから大幅ステップアップ☆おいしかったです。やっぱりイーストを気持ち少なめに入れるのがいいみたい。アメリカのイーストは日本のものより元気なのかな。
これはスキムミルク使わないレシピだったけど今度スキムミルクをちゃんと買ってもっといろいろ試せるようにしよう。

Been a while since I actually baked this, but this is my second challenge with my bread machine which turned out really nice! So good to see a decent looking loaf come out especially after that brick I ended up with last time. 
The key was, as I suspected, to go easy on the yeast. Maybe American yeast is more active than Japanese ones...
This recipe didn't require dry milk powder but I'm going to the store to buy a packet so I can experiment more. 



| 23:48 | 食べもの / food | comments(0) | - |
スポンサーサイト
| | - | - | - |